Vårt løfte

Stålhallen AS. vet hvor viktig personvern er for våre kunder og brukere, og vi etterstreber å gi klare opplysninger om hvordan vi samler inn, bruker, meddeler, overfører og lagrer dine personopplysninger.

Denne personvernerklæringen gjelder alle Stålhallen nettsider, kundeserviceplattformer eller andre nettapplikasjoner som henviser eller kobler til erklæringen (samlet kalt våre «tjenester»). Denne personvernerklæringen gjelder uavhengig av om du bruker en datamaskin, en mobiltelefon, et nettbrett, et TV-apparat eller et husholdningsapparat eller en annen smart-enhet for å få tilgang til våre tjenester.

Nedenfor finner du et sammendrag av de viktigste punktene i vår personvernerklæring. For ytterligere informasjon om hvordan vi behandler opplysningene dine, klikk på overskriftene eller fortsett lesningen nedenfor.

Opplysninger som vi samler inn

Vi samler inn ulike opplysninger i forbindelse med tjenestene, inkludert:

 • Opplysninger som du oppgir direkte til oss;
  • Opplysninger som vi samler inn om din bruk av våre tjenester;
  • Opplysninger som vi innhenter fra tredjepartskilder.

Vi kan også be om særskilt samtykke til å samle inn informasjon eller gi deg separate meldinger om hvordan vi samler inn dine personopplysninger på en måte som ikke er forklart i denne personvernerklæringen, i henhold til det som kreves for enkelte tilleggstjenester.

Bruk og deling av opplysninger

Vi bruker opplysninger som vi samler inn, blant annet til:

 •  å levere tjenestene du ber om;
  •  å forstå hvordan du bruker tjenestene, slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen;
  •  å lære mer om våre kunder, slik at vi kan kommunisere mest mulig effektivt med deg, og tilby deg de mest relevante tjenestene og brukeropplevelsene;
  • Levere tilpasset innhold og reklame med ditt særskilte samtykke hvor dette er påkrevd.

Vi kan dele opplysninger om deg med:

 • tilknyttede selskaper – selskaper som er knyttet til Samsung Electronics Co., Ltd. gjennom felles eierskap eller kontroll.
  • forretningspartnere – selskaper vi stoler på, og som kan levere informasjon om produkter og tjenester du kan tenkes å like, forutsatt at du har gitt ditt særskilte samtykke til dette.
  • tjenesteleverandører – selskaper som leverer tjenester til eller på vegne av Samsung.
  • rettshåndhevende myndigheter – når vi er rettslig forpliktet til det, eller for å beskytte Samsung og deres brukere.

Tilleggsinformasjon om visse produkter og tjenester

 • Selv om personvernerklæringen gjelder for alle tjenestene våre, vil vi også gi deg egne personverntillegg som gir ytterligere informasjon om retningslinjene våre knyttet til visse tjenester når dette er nødvendig. Disse tilleggene gjelder for din bruk av tjenestene som tilleggene dekker.

Kontaktinformasjon

Stålhallen AS

Karihaugveien 89

1086 Oslo

Generell Informasjon

Adresse
Karihaugveien 89
N-1086 Oslo

Kontakt Oss

E-post kontor@stalhallen.no
Tlf 95 88 88 30
Mobil 40 42 99 89

Følg oss på Facebook

Få siste nytt om prosjekter og arbeid.