Ledig stilling

Bli kjent med Stålhallen AS
Vi forsterker arbeidet med å videreutvikle våre prosesser og leveranser til kunder og prosjekter innenfor bygg og anleggssektoren, og skal nå ansette en selger i Oslo. Stillingens markedsområde som omfatter hele Norge. Du vil ha utstrakt kundekontakt og jobbe i tett interaksjon med dyktige kollegaer innen Salg, Prosjekt, Produksjon, og Montasje.
Vi er primært interesserte i kandidater med god erfaring og kompetanse fra ledelse av prosjekter innenfor bygge- og anleggsbransjen, men det er ingen forutsetning at du har erfaring stålbygg. Vi ser gjerne at du har høyere utdannelse innen ingeniørfag, gjerne med spesialisering i prosjektledelse, men erfaringsbakgrunn kan kompensere for utdanning. Du har gode samarbeidsevner, er relasjonssterk og strukturert, og fokuserer på å levere kvalitet i tett interaksjon med kunder.

Hovedoppgaver:
• Salg, Lage tilbud og oppfølging av tilbud mot kunder
• Styring av fremdrift i prosjektene for å sikre at leveransene er iht. kontrakt og at prosjektet leveres på tid og budsjett, samt innenfor avtalt omfang og til rett kvalitet.
• Oppfølging av byggherre og entreprenører, samt koordinering av prosjektaktiviteter med alle involverte parter for å sikre god informasjonsflyt og effektiv utnyttelse av ressurser gjennom hele prosjektet

Stålhallen kan tilby:
• Sentral rolle i en liten solid bedrift med utviklingsmuligheter.
• Spennende faglige utfordringer i grensesnittet mellom Salg, industriproduksjon og prosjektgjennomføring
• Godt arbeidsmiljø, og deltakelse i utviklende tverrfaglig team-arbeid
• Konkurransedyktige lønnsvilkår
• Gode pensjons- og forsikringsytelser, inkludert helseforsikring
• Fri bruk av helsestudio som tilhører kontorbygget
• Kantine med varm og kald mat
• Mulighet for lading av EL bil på parkeringsplass
• Vårt dataverktøy er SuperOffice CRM-Løsning for salg, markedsføring og kundeservice
For en konfidensiell første dialog om stillingen, ta kontakt med Daglig leder Henning Lundby M: 40429989 Du kan også søke direkte på stillingen ved å sende din CV og søknad innen 15. Januar 2019 på henning@stalhallen.no.

Om arbeidsgiveren
Stålhallen er en leverandør av isolerte eller uisolerte prefabrikkerte Stålhaller. Selskapet ble etablert i 2006 og består i dag av salgskontor. Stålhallen AS har merkevarene Stålhallen bygg og Stålhallen Utleie, Stålhallen utleie har en tomt og noen bygg i Risør som leies ut, Stålhallen AS har13 års erfaring og vi importerer Stålkonstruksjoner fra Danmark og Finland, vi importerer også fasade kledning osv. fra Latvia, Litauen og Tyskland. Vi bruker eksterne montører fra ett firma i Sandefjord som har faste montører til våre prosjekter. Stålhallen AS har 2 ansatte og omsatte 2018 for kr 18.mill. Leveransene omfatter prosjektering (utføres av vår leverandør), prosjektledelse, og montasje av næringsbygg, lagerbygg, landbruksbygg, industri, parkeringshus.
Vi opplever sterk vekst både i omsetning og resultat. Alle administrative funksjoner innenfor Salg, Prosjektering og Prosjektledelse samlokalisert i nye kontorlokaler i Karihaugveien 89, 1086 Oslo, like ved grensen til Lørenskog.